Připojte se k oslavě Svátku stánků 2023

Připojte se k tisícům poutníků z celého světa, kteří plánují zúčastnit se biblického Svátku stánků ve dnech 29. 9. až 6. 10. Můžete přijet do Izraele, nebo sledovat celou osmidenní oslavu online u svých obrazovek.

Podíváte se ke Galilejskému jezeru, kde se budou v úchvatné scenérii v kibucu Ein Gev konat dva večerní programy plné chval, svědectví a inspirovaného slova. Budete svědky defilé desítek národů v Jeruzalémě, zúčastníte se jeruzalémského pochodu městem, modlitebního řetězu spolu s věřícími z celého světa, bohoslužby s Večeří Páně na místě Zahradního hrobu v Jeruzalémě, a konečně unikátního setkání s obyvateli obcí žijícími v blízkosti Pásma Gazy, kteří nás seznámí s realitou života za neustálého ostřelování, ale také se svým optimistickým přístupem. Setkání se stovkami křesťanů bude znamením naší solidarity a podpory.

Nadto získáte přístup k řadě předtočených seminářů. Jsou mezi nimi série vyučování o biblických svátcích Izraele, o vztahu mezi Izraelem a církví, semináře o aktuální situaci v Izraeli a na Blízkém východě, úvahy o prorockém významu dnešních událostí, svědectví o probuzení v Egyptě a Libanonu, rozhovory s vůdci mesiánských a arabských sborů v Izraeli a mnoho dalších.

Možnosti registrace:

Online verze

  • feast.icej.org (v angličtině, nutno zaplatit poplatek dle vybrané varianty kreditní kartou).
  • on.icej.org/FOT2023-CZ (český formulář, možnost platit bankovním převodem).

Základní cena online vstupenky je 50 USD nebo 1200 Kč a zahrnuje sledování živých večerních programů prostřednictvím naší online platformy a nadto záznamy všech programů včetně seminářů, dostupné do konce ledna 2024. Za cenu 109,99 USD nebo 2400 Kč dostanete k tomu ještě poštou tričko s motivem Svátku stánků 2023.

Pro účastníky oslavy online připravujeme opět simultánní tlumočení do českého nebo slovenského jazyka.

Registrace je otevřena až do konce svátku 6. 10. 2023.

Registrace pro fyzickou účast v Izraeli

  • feast.icej.org (v angličtině, nutno zaplatit poplatek dle vybrané varianty kreditní kartou).

Varianty:

Jeruzalém – Negev: 6 dnů od 1. – 6. 10.: zahrnuje defilé národů, izraelský večer, Večeři Páně u Zahradního hrobu a pochod Jeruzalémem, návštěvu solidarity v Negevu, modlitební shromáždění a závěrečný koncert hebrejských chval: 399 USD.

Galilea – Jeruzalém: 6 dnů od 29. 9. – 4. 10.: zahrnuje dva večery v Galileji, v Jeruzalémě defilé národů, izraelský večer, Večeři Páně u Zahradního hrobu a pochod Jeruzalémem: 499 USD.

Kompletní oslava: 8 dnů od 29. 9. – 6. 10.: zahrnuje dva večery v Galileji, v Jeruzalémě defilé národů, izraelský večer, Večeři Páně u Zahradního hrobu a pochod Jeruzalémem, návštěvu solidarity v Negevu, modlitební shromáždění a závěrečný koncert hebrejských chval: 599 USD.

Cena pro děti do 5 let: zdarma; dorost od 6 do 16 let: 50 USD, mládež od 17 do 29 let 150 USD

Registrace je otevřena do 15. 9. 2023.

Tyto varianty nezahrnují letenku ani ubytování a dopravu v Izraeli.

Zájezd s Olivetour

Doporučujeme také přihlásit se na speciální zájezd s CA Olivetour od 29. 9. – 8. 10., v jejímž rámci poznáte Izrael v době svátku a zúčastníte se pochodu Jeruzalémem. Cena od 28 890 Kč. Podrobnosti viz https://www.olivetour.cz/zajezdy/